5 dagar i Ballina

I måndags fick jag problem med vanen, det kom en smäll från motorn som inte lät så jätterolig, så jag vände om för att åka till mekanikern, men hann inte komma så långt innan motorn dog. Fick ganska snabbt hjälp av en jättesnäll familj som transporterade min van till deras hus, där jag bott de senaste dagarna. De har också hjälpt mig att komma i kontakt med en "bilperson" som först skulle hjälpa mig laga motorn, men det skulle ta för lång tid, så det slutade med att han köpte min van billigt och hjälpte mig hitta en ny så jag kunde åka vidare relativt snabbt. Så Toyotan på bilden nedan är mitt nya hem. Inte lika fin som George och den behöver lite fix innan jag är nöjd, men hen rullar i alla fall! Tror/hoppas att jag kan sälja den dyrare i Sydney än jag köpte den för här, så jag inte förlorar så jättemycket pengar i slutändan.
Här är några bilder från Ballina, som är staden jag fastnade i.
Har under dessa dagar hunnit bli friends with the locals, så nu kan jag bocka av det från min ickeexisterande lista. Willow och Taylor (och jag) på bilden!
I fredags fyllde Willow 18, så jag stannade kvar en dag extra efter att jag hade nya bilen klar för att vara med och fira henne. Vi började dagen med några drinkar, aussie-style.
Födelsedagsbarnet
På kvällen var det indisk-inspirerad fest i Willows mammas hus ute på landet.
Är glad att jag träffat dessa snälla människor som hjälpt mig så otroligt mycket. Kommer definitivt minnas denna tid som en speciell del av min resa.
Allmänt | |
Upp