Sista helgen i Sydney

Sista fredagen innan jag lämnade Sydney var vi ett gäng hemma hos Lisette på filmkväll. Har dock inga bilder därifrån. På lördagen åkte jag, Lisette och Lucica till Erskinville, där vi var ute efter denna milkshake som blivit väldigt omtalad på internet:
Dock kom vi för sent på dagen, och de hade sålt slut på munkarna. Så vi fick nöja oss med vanliga take away milkshakes. Vi åkte sedan till Glebe market.
Lucia och jag tar alltid bilder på allt, och många gånger lyckas vi ta bilder på varandra när vi tar bilder.
På kvällen åkte jag och Lisette till Newtown för att möta upp tyska Kathy, Charlene och Lea. Vi började med vätskeintag på en restaurang med livemusik. Verkligen jättefint och ungdomligt område som jag lyckats missa.
Sedan gick vi omkring i området tills vi började känna oss hungriga och satte oss på en restaurang.
De har mycket svenska cidrar i Australien. Hade aldrig provat denna förut.
Senare på kvällen blev det såklart en sväng till Star bar. Med mig hade jag Kathy och Charlene, och senare kom även Natalia och Dominika.
Söndagen regnade det hela dagen, men jag ville ändå göra något, så jag mötte upp Lucia, Charlene, Kathy och Lena i Darling Harbour för lunch/middag. Sedan gick vi omkring i shoppingcentret där ett bra tag innan det var dags att åka hem.
Jag har fortfarande en del bilder från Sydney jag inte hunnit lägga upp än, så det kommer komma några fler inlägg med "gamla" bilder kommande dagar.
 
 
Allmänt | |
Upp